Afbeeldingsresultaat voor pubers en overgang middelbare school

 

 

Voor sommige kinderen is de overgang naar het voortgezet onderwijs een pittige opgave. De nieuwe school, andere kinderen, meerdere docenten, huiswerk, boekentas... Soms zien zij het zelf niet zitten. Gerichte ondersteuning voor een bepaalde tijd kan dan uitkomst bieden.

ik werk als vrijwilliger en  coördinator bij Coach4you die op vrijwillige basis kinderen ondersteunt met die overstap. Zij worden aangemeld door de leerkracht van groep 8 van de basisschool.

Natuurlijk kan ik me voorstellen dat u zelf zo een ondersteuning voor uw kind ook wel fijn zou vinden. Of dat u merkt dat, eenmaal op het voortgezet onderwijs, uw zoon/dochter toch wat ondersteuning nodig lijkt te hebben. Ook al kan dat dan niet meer via coach4you.

Ondersteuning bij het plannen, nieuw evenwicht vinden, lastige thuissituatie, moeite met vrienden maken, grenzen aangeven, faalangst, allemaal zaken waar u en uw kind tegen aan kunnen lopen. 

Hierbij kan ik ondersteuning bieden door bijvoorbeeld een keer per week bij u thuis langs te komen en samen met uw kind aan de slag te gaan. Waarbij het doel is dat u en uw kind het daarna samen verder kunnen oppakken. 

 

U kunt contact met mij opnemen door naar het kopje contact te gaan.

Website door Fluweel Communicatie