Herkenning biedt vaak troost. Hier wat reacties van bezoekers aan een presentatie, workshop of andere bijeenkomst rondom Huiselijk Geweld.

 

  • Thuisgekomen uit Utrecht nog helemaal onder de indruk van je verhaal en vooral van de wijze waarop je het ons hebt verteld. Daar is veel moed voor nodig. Dank je wel. Zoals ik al tegen je zei, je bent een krachtige, maar ook prachtige vrouw. Ik hoop nog veel van je te kunnen leren.
  • Ik vond het moedig en ik vond de dag inspirerend. Ook al lijkt dat laatste woord misschien niet direct bij jouw verhaal te passen, toch komt dat woord bij mij naar boven. Ik vind je in ieder geval een inspiratie voor anderen om met je verhaal anderen te helpen en te begeleiden.
  • Ik vond het indrukwekkend, krachtig, moedig, om stil van te worden en een aanzet tot nadenken. Hiermee kun je voor velen iets betekenen. Succes en sterkte, want al kom je nog zo sterk over, ik weet zeker dat het niet van zelf gaat en dat je voor je overwinning moet blijven vechten.
  • Een bijzonder informatieve presentatie vond ik het, echt een eye opener. Persoonlijk heeft je verhaal mij diep geraakt door de intensiteit en de heftigheid van de dingen die je vertelde. Heel knap dat je geen traan hebt gelaten, maar ik heb de pijn wel gevoeld.
  • Voor mij was het “uit jouw hart, recht in mijn hart” met bewondering en stilte tot mij genomen.
  • Ik had tranen in de ogen, toen je jouw levensloop vertelde. Bewonderenswaardig hoe je ons deelgenoot maakte van jouw verschrikkelijke ervaringen:  helder en genuanceerd !
  • Wat een presentatie! Wat ben jij een sterk mens geworden die boven zichzelf is uitgegroeid en heel veel te geven heeft!!! Zet door en geef nog vele informatieavonden als deze. Dit blijft ons bij en heeft onze alertheid als coach verscherpt.
  • Quirina is een hele moedige en sterke vrouw. Met haar indringende presentatie over huiselijk geweld en kindermishandeling laat zij de kracht van haar kwetsbaarheid zien. Zij is haar eigen verleden te boven gekomen en weet nu anderen krachtig aan te zetten om over het thema na te denken. Belangrijker; het bespreekbaar te maken! 1:3 mensen heeft namelijk helaas te maken met een of andere vorm van direct of indirect (emotioneel) geweld.
Website door Fluweel Communicatie